Megtapsolta a bírót, aki ezért kiállította, amire lefejelte

futball
2015 október 26., 14:45
comments 80

Augusztus 23-án eldurvult a Telekgerendás–Gerendás megyei harmadosztályú bajnoki meccs.

A mérkőzés 58. percében az egyik focista egy bedobásnál kritizálta a vele szemben hozott döntést. Először reklamálni kezdett, majd megtapsolta a bírót, aki ezért kiállította őt. Erre a sportszerűtlen 27 éves férfi, miközben lement a pályáról, dühében lefejelte a játékvezetőt, aki 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A gyanúsított a kihallgatásán elismerte a bűncselekményt, és elmondta, hogy nagyon megbánta a tettét, bocsánatot is kért a bírótól. Október 22-én garázdaságért jogerősen 1 évre próbára bocsátották. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.