Chemtrail-Fazekas Sándor átlát a szitán: gonosz lobbi hazudja rákkeltőnek a húst

2015 október 28., szerda 9:09
547

Lépnie kellett valamit Szalonnaország pörcminiszterének, miután néhány napja az Egészségügyi Világszervezet (WHO) nagy port kavaró tanulmányban közölte, hogy a feldolgozott húsok és valószínáleg a vörös húsok is valamennyire rákkeltők.

Fazekas Sándor a hirado.hu-nak nyilatkozva azt mondta, hogy a tanulmány teljesen megalapozatlan. A földművelésügyi miniszter szerint

"a közlés mögött valamely gazdasági, kereskedelmi lobbi húzódhat meg".

Fazekas arról is beszélt, hogy ahelyett, hogy az egyes húsfajtákat kritizálja a WHO, jó lenne, ha inkább a génmódosított (GMO) termények visszaszorításával foglalkozna

"ilyen lelkesen".

A miniszter szerint a valóban jó minőségű vörös húsoknak, a belőlük készült termékeknek továbbra is helye van az emberek asztalán, ezért a magyarországi sertéshúsfogyasztás ösztönzésére indított kampány folytatódik. Sajnos az nem derül ki, hogy Chemtrail-Fazekas milyen tudományos adatokra támaszkodik cáfolatához.

A lobbitevékenység gyönyörű példájaként viszont a hirado.hu megszólaltatott egy csomó, húsiparban érdekelt nyilatkozót, akik mind-mind egyetértenek a miniszterrel, és felfordul a gyomruk a WHO-tól. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt