Megszűnik a Juventus Rádió

Média
2015 október 29., 16:27
comments 178

Jövő hétfőtől a Juventus Rádió helyét átveszi a Sláger FM. 

A váltást az MTI-nek azzal indokolták, hogy 25 és 65 év közötti korosztályban elvégzett kutatásokból arra jutottak, hogy a budapesti hallgatóknak jobban bejönne, egy olyan rádió, amelyik a nyolcvanas évek zenéit sugározza és hangzásvilága a modern kornak felel meg (???), neve pedig a változatosságot szimbolizálja. Így született meg a Sláger FM brand.

A Juventus Rádiót a Tematic Media Group Kft. nevű médiacsoport üzemelteti idén június óta. A cég a honlapján szereplő információk szerint 2003 óta működik a közép-európai régióban. A Juventus Rádión kívül négy saját tévécsatornát is üzemeltet, ezek a Fishing & Hunting, a Sláger TV, a DoQ és a SportKlub. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.