Justin Bieber egy szám után levonult a színpadról Oslóban

Justin Bieber egy szám után otthagyta rajongóit oslói koncertjén. A beszámolók és ez alapján a felvétel alapján Bieber azon sértődött be, hogy rajongói meg akarták érinteni, miközben ő a színpadra kiömlött vizet próbálta feltörölni:

Hé, yo, mit csináltok! Álljatok le! Mondom, álljatok le! Csak fel akarom mosni a padlót!" - kezdett kiabálni az első sorban álló tinilányokkal.

A lányok a felvétel alapján erre el is hallgattak, de amikor az egyikük megérintette Biebert, a sztár sértődötten közölte, hogy

"Ennyi, ma nem lesz show",

és ezzel le is vonult a színpadról. Egy szám után. Pár órával később az Instagramon magyarázkodott:

Azt írja, hogy nagyon hosszú hete volt kevés alvással, és bár nem akart gonosz lenni, de "az első sorban állók nem hallgattak rám".

Majd nehéz gyermekkorára hivatkozott, és* megígérte, hogy a jövőben igyekszik majd érettebben reagálni az ilyen helyzetekre. (Via Reddit, The Guardian. Címlapkép: Pablo Cuadra/Getty Images)

* Elnézést, nem ismertem a "people will understand where I'm comming form" idiómát, ami valójában azt jelenti, hogy "az emberek megértik, hogy miről beszélek".

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.