Justin Bieber egy szám után levonult a színpadról Oslóban

2015 október 30., péntek 5:37
131

Justin Bieber egy szám után otthagyta rajongóit oslói koncertjén. A beszámolók és ez alapján a felvétel alapján Bieber azon sértődött be, hogy rajongói meg akarták érinteni, miközben ő a színpadra kiömlött vizet próbálta feltörölni:

Hé, yo, mit csináltok! Álljatok le! Mondom, álljatok le! Csak fel akarom mosni a padlót!" - kezdett kiabálni az első sorban álló tinilányokkal.

A lányok a felvétel alapján erre el is hallgattak, de amikor az egyikük megérintette Biebert, a sztár sértődötten közölte, hogy

"Ennyi, ma nem lesz show",

és ezzel le is vonult a színpadról. Egy szám után. Pár órával később az Instagramon magyarázkodott:


Azt írja, hogy nagyon hosszú hete volt kevés alvással, és bár nem akart gonosz lenni, de "az első sorban állók nem hallgattak rám".

Majd nehéz gyermekkorára hivatkozott, és* megígérte, hogy a jövőben igyekszik majd érettebben reagálni az ilyen helyzetekre. (Via Reddit, The Guardian. Címlapkép: Pablo Cuadra/Getty Images)

* Elnézést, nem ismertem a "people will understand where I'm comming form" idiómát, ami valójában azt jelenti, hogy "az emberek megértik, hogy miről beszélek".

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt