A paksi polgármester-választáson elbukott, de szerencsére kinevezték helyettes-államtitkárrá a világbajnok kenust

A Fidesznek már csak a paksi bővítés miatt is fontos volt, hogy megbízható ember üljön a paksi polgármesteri székbe a 2014 őszén tartott önkormányzati választások után. Ezért is szedték elő Kozmann György többszörös világbajnok kenust, hiszen ki ne szeretne egy többszörös világbajnok kenust, ugye.

Sajnos azonban a helyi KDNP például pont nem nagyon szerette Kozmann Györgyöt. A többszörös világ- és Európa-bajnok, kétszeres olimpiai bronzérmes sportoló részben a fundamentalista nanopárt ellenállásába bukott bele, meg persze el is veszítette a választást. A polgármester Süli János, az erőmű korábbi vezérigazgatója lett egy országosan teljesen ismeretlen politikai erő támogatásával.

De a Fidesz szerencsére senkit nem hagy az út szélén: Kozmannt egy október 30-án este közzétett határozatában Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter sportügyi helyettes államtitkárrá nevezte ki.

Elődjét, Kiss Norbertet szeptember végén mentették fel, miután hivatalba lépett Sávolt-Szabó Tünde, az új sportügyi államtitkár.

Sok sikert és jó munkálkodást kívánunk Kozmann úrnak! (via hvg.hu)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.