Első képek az egyiptomi repülőgép-katasztrófáról

katasztrófa
2015 október 31., 18:40
comments 85

A CTV News Facebook-oldalán megjelentek az első két képek a szombat reggeli szerencsétlenségről. A képeket az egyiptomi miniszterelnökség fotósa készítette.

Egy orosz utasszállító zuhant le a Sinai-félsziget középső részén, miközben Sárm-el Sejkből Szentpétervár felé tartott. Egyelőre nincs biztos információ arról, hogy miért következett be a katasztrófa.

Az október 31-én, a Sinai-félszigeten lezuhant orosz utasszállító romjai. Forrás: CTV News Facebook.
photo_camera Az október 31-én, a Sinai-félszigeten lezuhant orosz utasszállító romjai. Forrás: CTV News Facebook.

photo_camera Sherif Ismail egyiptomi miniszterelnök a tragédia helyszínén. Forrás: CTV News Facebook.

Forrás: CTV News Facebook.
photo_camera Az egyiptomi miniszterelnökség szerint 224 halottja van a sinai repülőgép-szerencsétlenségnek. Forrás: CTV News Facebook.

Sherif Ismail katonai és politikai vezetőkkel tekintette meg a gép roncsait. Forrás: CTV News Facebook.
photo_camera Sherif Ismail katonai és politikai vezetőkkel tekintette meg a gép roncsait. Forrás: CTV News Facebook.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.