24 millió forintért fogjuk megtudni, hogyan kéne Debrecen környékén kerékpáros pihenőhelyeket kialakítani

Tbg
közpénz
2015 november 03., 15:33
comments 81

„Innovatív kerékpáros pihenőhelyek kialakításának lehetőségeit vizsgáló tanulmány készítése” címmel nyert pályázatot a KÉTKERÉKEN konyorcium, amelynek a Cívis Komplex Mérnök Kft. a vezető tagja.

A projekt célja, hogy "a feladatot úgy kell megvalósítani, hogy egy minimum 50-100 km szakaszon debreceni kitekintéssel kerüljön bemutatásra az innovatív kerékpáros pihenőhelyek megvalósításának lehetőségei a jelen felhívásban részletezettek szerint."

Egyszerűsítve, azt kell kideríteni ennyi pénzért, hogy hova, milyen kerékpáros pihenőhelyet kell majd építeni nyilvánvalóan újabb pályázati pénzek leakasztásával, derül ki a közbeszerzési értesítőből.

A feladat olyan részfeladatokra oszlik, mint "nemzetközi példák bemutatása" vagy "vizsgálat a pihenőhelyek elhelyezésének távolságára".

Reméljük a legjobbakat, mert kicsit olyan érzésem van, mintha Magyarországon először épülne kerékpáros pihenőhely, annyi mindent kell felderítenie a task force-nak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.