24 millió forintért fogjuk megtudni, hogyan kéne Debrecen környékén kerékpáros pihenőhelyeket kialakítani

közpénz
2015 november 03., 15:33
comments 81

„Innovatív kerékpáros pihenőhelyek kialakításának lehetőségeit vizsgáló tanulmány készítése” címmel nyert pályázatot a KÉTKERÉKEN konyorcium, amelynek a Cívis Komplex Mérnök Kft. a vezető tagja.

A projekt célja, hogy "a feladatot úgy kell megvalósítani, hogy egy minimum 50-100 km szakaszon debreceni kitekintéssel kerüljön bemutatásra az innovatív kerékpáros pihenőhelyek megvalósításának lehetőségei a jelen felhívásban részletezettek szerint."

Egyszerűsítve, azt kell kideríteni ennyi pénzért, hogy hova, milyen kerékpáros pihenőhelyet kell majd építeni nyilvánvalóan újabb pályázati pénzek leakasztásával, derül ki a közbeszerzési értesítőből.

A feladat olyan részfeladatokra oszlik, mint "nemzetközi példák bemutatása" vagy "vizsgálat a pihenőhelyek elhelyezésének távolságára".

Reméljük a legjobbakat, mert kicsit olyan érzésem van, mintha Magyarországon először épülne kerékpáros pihenőhely, annyi mindent kell felderítenie a task force-nak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt