24 millió forintért fogjuk megtudni, hogyan kéne Debrecen környékén kerékpáros pihenőhelyeket kialakítani

„Innovatív kerékpáros pihenőhelyek kialakításának lehetőségeit vizsgáló tanulmány készítése” címmel nyert pályázatot a KÉTKERÉKEN konyorcium, amelynek a Cívis Komplex Mérnök Kft. a vezető tagja.

A projekt célja, hogy "a feladatot úgy kell megvalósítani, hogy egy minimum 50-100 km szakaszon debreceni kitekintéssel kerüljön bemutatásra az innovatív kerékpáros pihenőhelyek megvalósításának lehetőségei a jelen felhívásban részletezettek szerint."

Egyszerűsítve, azt kell kideríteni ennyi pénzért, hogy hova, milyen kerékpáros pihenőhelyet kell majd építeni nyilvánvalóan újabb pályázati pénzek leakasztásával, derül ki a közbeszerzési értesítőből.

A feladat olyan részfeladatokra oszlik, mint "nemzetközi példák bemutatása" vagy "vizsgálat a pihenőhelyek elhelyezésének távolságára".

Reméljük a legjobbakat, mert kicsit olyan érzésem van, mintha Magyarországon először épülne kerékpáros pihenőhely, annyi mindent kell felderítenie a task force-nak.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.