A Forbes szerint Putyin a legbefolyásosabb ember a bolygón

külföld
2015 november 04., 18:33
comments 141

Ahogy tavaly, úgy idén is Vlagyimir Putyin, az Oroszországot imperialista háborúkba és recesszióba kormányzó elnök lett a világ legbefolyásosabb embere az amerikai Forbes szerint. Egy olyan, bámulatosan értelmetlen listán, ahol David Cameron előzi Narenda Modit, Ferenc pápa pedig Hszi Csinpinget.

Putyin speciális szemüvegben járt az egyetem laboratóriumában (MIKHAIL KLIMENTYEV / RIA NOVOSTI / AFP)
photo_camera (MIKHAIL KLIMENTYEV / RIA NOVOSTI / AFP)

Ez a top tíz:

  1. Vlagyimir Putyin
  2. Angela Merkel
  3. Barack Obama
  4. Ferenc pápa
  5. Hszi Csinping
  6. Bill Gates
  7. Janet Yellen
  8. David Cameron
  9. Narenda Modi
  10. Larry Page

Itt pedig az egész lista. Hogy ezeknek a teljesen más helyzetben lévő, más intézményeket vagy cégeket máshogyan vezető embereknek befolyását milyen módszerrel vetik össze ilyen eredménnyel, az rejtély, de talán nem is baj, ha homályban marad.

(Forbes)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.