Amerikai fegyverekkel rajoskodik az ISIS

Terrorizmus
2015 november 05., 15:47
comments 105
photo_camera

Az Iszlám Állam nevű világhírű terrorszervezet épp akkor kezdett el amerikai gyártmányú fegyverekkel és katonai járművekkel (Humvee-kkel) pózolni, amikor az amerikaiak növelik a bombázásokat és a támogatásokat az ISIS ellen harcoló egységeknek.

photo_camera A fotók szerzői jogtulajdonosa az Iszlám Állam terrorszervezet

Itt látható tucatnyi kép a „harmadik páncélos dandárról”, ami állítólag Irak északi részén hadakozik. A felszerelést Moszulban, az iraki hadseregtől zsákmányolhatták, ami 2006 után vásárolta a minőségi amerikai gyártmányokat. A Humvee például 350 ezer dollárt ért. (Vocativ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.