18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

A gyerekei is ott szaladgáltak körülötte a plázában, miközben leszopta a férjét

SZEX
2015 november 6., 20:43
comments 434

Egy newporti házaspár, a 26 éves Fahad Bilal és felesége, a 25 éves Akeela Ali, családi vásárlással indították a napot július 23-án a két gyerekükkel egy Westfield bevásárló központban. Az egyik kicsi 3, a másik 5 éves volt.

A vásárlás akkor ért véget, mikor a pláza biztonsági kamerája kiszúrta, hogy Fahad a lifteknél szopatta Akeelát, miközben a gyerekeik nézték őket.

Akeela később azt mondta a rendőségnek, hogy gondolt rá, hogy leáll, mikor észrevette, hogy már a gyerekeik figyelik is őket, de az események olyan gyorsan követték egymást, hogy mégis folytatta. A hatóságoknak azzal magyaráztat az esetet, hogy éppen terhes volt, és nem bírt a hormonjaival.

Az ügyész a tárgyaláson teljes részletességgel mesélte el, mit látott a felvételeken. Fahad és Akeela már a bevásárló központ közepén egymásnak estek, miközben a gyerekeik szaladgáltak körülöttük. A felvételek szerint este 8 körül a liftek bejárata előtti kanapén ültek egymás mellett, Akeela egyszer csak kicipzározta férje nadrágját, majd a fejével lebukott, és függőleges irányú mozgásokba kezdett, ami menthetetlenül szopásnak látszott. Később a kezét is használta. Az egész csak 10 percig tartott, közben a gyerekeik többször is megzavarták őket.

A nő az bíróságon azt mondta, hogy már megbánta, amit csináltak, és nagyon szégyelli magát.

Elizabeth Roscoe bíró közszeméremsértés miatt elítélt őket, és 8 hétre kitiltotta a párt Londonból. 

(via Buzzfeed/Daily Mail)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt