Ejnye: Már a félidőben szívnak a focisták az anglial vasárnapi ligában

Tbg
sport
2015 november 06., 13:28
comments 35

Félkövér betűkkel kellett figyelmeztetni Doverben a játékosokat arra, hogy a drogok használata összeegyezthetetlen a sportolással, írja a Mirror.

Az eset előzménye, hogy az angliai hobbiligában, a Sunday League-ben többször kellett bíróknak arra figyelmeztetnie a játékosokat, hogy a fű fogyasztása továbbra is tilos.

A Sunday League nagypályás focibajnokság amatőr csapatoknak, a meccseket megyei  szinten szervezik. A dover bajnokság honlapján külön felhívják a figyelmet, hogy füvezni tilos.

Mint a Mirror írja, az utóbbi időben egyre többször kell a bíróknak a félidei 15 percben beavatkoznia, mert a játékosok rápippantak egy-egy trombitára, mielőtt kifutnának a második félidőre.

Bár ahogy az egyik szurkoló fogalmazott, "a fű inkább árt, mint használ" a sportteljesítménynek, így szerinte nem teljesen érthető, mi a gyakorlati problémája a sporiknak.

A Sunday League legutóbb egyébként azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a múlt hónapban West Sussexben egy játékost nyakon szúrtak a szünetben. (Mirror)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.