Jön a Tinder és a Harcosok klubja keresztezése

TECH
2015 november 09., 18:46
comments 74

A Rumblr nevű alkalmazás nem kínál többet, mint hogy segít összekötni a közelből olyan emberekkel, akik szívesen verekednének egyet. 

A program felépítése mindenben a Tinderre hajaz, ugyanúgy közelben lévő, profillal rendelkező embereket fogja felkínálni, csak mellé nem a kedélyes ismerkedés, hanem az ökölharc lehetősége társul, persze csak kölcsönös beleegyezés esetén. 

photo_camera

Lesz hozzá egy Rumblr Explore is, amivel nem a harcosok, hanem a leendő nézők találhatnak maguknak meccset. Mindezt ingyen ígéri a program. 

Egyelőre az sem világos, hogy ez nem csak valamiféle tréfa-e, vagy valóban komolyan gondolták a készítők. Az alkalmazás még nem volt elérhető, egyelőre csak a reklámozását akarták elindítani a fejlesztők, de akkora volt már ma az érdeklődés, hogy pár óra múlva fel fognak rakni elvileg egy bétaverziót a honlapra. (VentureBeat)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.