Meghalt a férfi, aki mindenkinél korábban láthatta az új Star Warst

külföld
2015 november 10., 10:59
comments 224

Keddre virradó éjszaka elhunyt Daniel Fleetwood, a halálos beteg Star Wars-rajongó, akinek a múlt csütörtökön teljesült utolsó kívánsága:

a bemutató előtt másfél hónappal láthatta kedvenc filmsorozata legújabb részét.

Fleetwood barátai a nyáron kezdtek hashtagkampányba azért, hogy Daniel még láthassa a legújabb Star Wars-t - az orvosai ugyanis ekkor már csak két hónapot jósoltak neki. Ennél végül pár hónappal több jutott, és még a vágya is teljesült:

Fleetwoodot maga JJ Abrams hívta fel, hogy megnézheti a filmet.

Négy nappal később álmában érte a halál.

Fotó: Ashley Fleetwood / Facebook
photo_camera Ashley és Daniel Fleetwood utolsó közös képe. Fotó: Ashley Fleetwood / Facebook


"Daniel az utolsó pillanatig csodálatosan küzdött. Most eggyé vált Istennel és az erővel. Álmában távozott, békében. Örökre a példaképem és a hősöm marad. Kérlek, öleld meg a kedvemért Marc bácsit, és add át millió csókomat Lucynak. Nyugodj békében, szerelmem. Ez az utolsó közös szelfink" - írta búcsúposztjában neje, Ashley.

(Via HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.