A magyar parlament kulturális bizottságának elnöke bátran kiállt a homofób rajz mellett, amit a Országgyűlés Hivatalában függesztettek ki

2015 november 11., szerda 7:11
1056

A meglehetősen bugyuta rajz a Jobbik Ifjúsági Tagozatának kiállítására érkezett pályamű volt, és kifüggesztését személyesen Kövér László hagyta jóvá. Miután több lap is beszámolt az esetről, a Jobbik parlamenti képviselője, egyben pedig a kulturális bizottság elnöke (!?%?%), Dúró Dóra úgy érezte, muszáj kifejtenie mindazt, ami a kérdés kapcsán belé szorult: 

A kép mellé szöveg is társult, íme: 

A liberálisok nyugodtan kiálthatnak ultrakonzervatív, szexista propagandát, attól még a normális normális marad. A Jobbik Ifjúsági Tagozata művészeti pályázatának zsűritagjaként fényképezkedtem le az igen eredeti alkotással, ami több portálon is leverte a balliberális biztosítékot: a fiatal művész zseniális logikával tette egyértelművé a nemzetmentés-kompatibilis párválasztás egyedüli módját.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt