Nézd, ahogy Shia LaBeouf 3 napig magát nézi!

FILM
2015 november 11., 22:30
comments 59

New York-i idő szerint kedd hajnaltól három napon át, 0-tól 24 óráig itt lehet nézni, ahogy Shia LaBeouf az Angelika Film Centerben visszafelé leadva végignézi a filmeket, amikben játszott.

Most épp így néz ki:

photo_camera

De az előbb meg mintha aludt volna:

photo_camera

Ez a sokadik művészeti projektje, nyáron üvöltözött, tavasszal meg a szíve vert. Szerintem egyébként egy kicsit elment az esze, és bár volt, aki ezt is meg tudta magyarázni, én továbbra is azt mondom, hogy nincs ez ennyire átgondolva, egyszerűen túltolja.  (The Atlantic)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.