Orbán amerikai főtanácsadója a horvát jobboldalnak is adott tanácsot

POLITIKA
2015 november 11., 15:41

A csütörtökön megjelenő Heti Válaszból derülnek ki részletek azzal kapcsolatban, hogy Orbán amerikai főtanácsadója, Arthur J. Finkelstein is segített a jobboldalnak a horvát parlamenti választások végén.

Mint írják, nem csak reménykedett a magyar kormány, hogy a jobboldali HDZ nyer (Orbán Viktor levelet küldött nekik, amit a zágrábi kampányzárón fel is olvastak), hanem a lapnak több forrás is megerősítette: Finkelstein besegített a HDZ kampányhajrájába.

Finkelstein 2008 óta ad tanácsokat Orbánnak, mára Habony Árpád mellett egyértelműen ő a miniszterelnök legfontosabb tanácsadója.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.