Anyukája pisztolyával, tűzpárbajban lőtte le a betörőt a 13 éves kisfiú

bűnügy
2015 november 12., 8:43
comments 292

A kiskorósága miatt meg nem nevezett, 13 éves, dél-karolinai kisfiú egyedül volt otthon, amikor észrevette, hogy a ház mögött leparkol egy gyanús autó. Az autóban a 31 éves Lamar Brown és a 28 éves Ira Bennett ült. Amikor a  kisfiú rájött, hogy betörés készülődik, előhúzta anyukája pisztolyát, és a Brownnal kialakult tűzpárbajban többször eltalálta a férfit. A betörők elmenekültek, Bennett kórházba vitte társát, ahol már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

"Mindig azt mondom a gyerekeimnek, hogy ha bármi történik, hívják a rendőrséget, de azt is mondom nekik, hogy védjék meg magukat, ha kell" - nyilatkozta az anyuka az eset után.

(The Post and Courier)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt