Hogyan fotózzunk miniszterelnököt?

Média
2015 november 12., 09:16
comments 286

Orbán Viktor kedden Nyíregyházán beszélt az őt fogadó tömeghez, ahogy az az MTI által kiadott, bizonyító erejű fotón is látható:

photo_camera Orbán Viktor miniszterelnök szimpatizánsokkal találkozik a nyíregyházi városháza előtt, miután a Modern városok program keretében együttműködési megállapodást írt alá Kovács Ferenc polgármesterrel Nyíregyházán 2015. november 10-én.

De mekkora volt ez a tömeg valójában? Mint az nyíregyházi hírportál, a szon.hu képéről kiderül, ekkora: 

photo_camera

A különös jelenségre maga a szon.hu hívta fel a figyelmet cikkében, amelynek címe:

Tömegek köszöntötték Orbán Viktort Nyíregyházán – vagy mégsem?

A cikk a megjelenés után sajnálatos módon eltűnt a szon.hu-ról, de a Google cache-ben még megtalálható, és a Facebook sem felejt:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.