Az MSZP feljelenti a kormányt, ha a kormány nem tudja bizonyítani, hogy az MSZP feljelentette a kormányt

POLITIKA
2015 november 13., 10:42
comments 143

Az MSZP közleményt adott ki arról, hogy feljelenti Lázár János és Kovács Zoltán kormánytagokat, miután a csütörtöki kormányinfón azt állították: az Európai Bizottság a szocialista párt feljelentése miatt helyez nyomást a kormányra, hogy külföldiek is részt vehessenek a hétfőn induló földárveréseken. 

photo_camera

A szocialista párt szerint ez hazugság, és az MSZP most bizonyítékokat vár a kabinettől erre vonatkozóan. Amennyiben pénteken ezeket a bizonyítékokat az érintettek nem hozzák nyilvánosságra, akkor - feltehetően rágalmazás  miatt - a párt büntetőeljárást kezdeményez velük szemben.  

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.