Egy volt kolumbiai kartellvezér és az őt levadászó volt nyomozó együtt meztelenkedett egy fotózáson

SZEX
2015 november 14., 13:14
comments 98

Ana Pacheco, a FARC kolumbiai gerillaszervezet egyik volt vezetője az őt levadászó egykori nyomozóval, Isabel Londonóval együtt vett részt erotikus fotózáson a Soho magazinnak. Kb. ilyen képek készültek, mint ez a címlapi fotó:

Az üzenet pofonegyszerű: béke.

Londono azt állítja, hogy a jó ügy győzte meg, míg Pacheco – aki mostanában modellkedik, ezzel beteljesítve egy gyerekkori álmát – azt mondta, ennyivel tartozik azok után, hogy annyi embernek ártott. (Persze elképzelhető, hogy sok pénzt kaptak.)

photo_camera Balra a volt rendőr, jobbra az egykori terrorista (pillanatkép a Soho fotózásáról készült promóvideóból)

Itt látható a fotózásról készült videó. (Mirror)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.