Meglőttek egy késes férfit a washingtoni főpályaudvaron

külföld
2015 november 15., 06:05
comments 8

Meglőtt egy késsel felfegyverzett férfit egy szolgálaton kívüli rendőr szombat este a washingtoni belvárosi pályaudvaron, a Union Stationön.

Az incidensben, amely a metró és a vasúti pályák közötti mozgólépcsőn történt, a rendőr által leadott lövések következtében véletlenül egy nő is megsebesült a lábán. A történtek nyomán a pályaudvar egy részét lezárták.

Az incidens okát egyelőre nem közölték, a késes férfit őrizetbe vették.

Legutóbb szeptember 11-én volt hasonló ezen a pályaudvaron: akkor egy biztonsági őr egy késelésig fajuló családi viszály miatt használta a fegyverét. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.