Senki sem olvasta a 444-ből, de állítólag fontos cikk

mezőgazdaság
2015 november 16., 16:53
comments 68

Kasnyik Márton gazdasági szakújságíró és Erdélyi Péter ügyeletes szerkesztő is felhívták a figyelmem, hogy van az Indexen egy "Alig jelentkezett valaki Simicska földjeire" című cikk, ami biztos fontos, de ők nem olvasták. Én sem olvastam, túl hosszú. De tényleg lehet, hogy fontos.

UPDATE 18:48 Tamás Bence Gáspár felhívta a figyelmem, hogy ebben a témában közös kollégánk, Magyari Péter írt néhány napja egy fontos cikket, bár ő nem olvasta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.