"Idióták" - Válaszolt az ISIS az Anonymousnak

A világ leghíresebb hackercsoportja hétfőn üzente meg, hogy totális háborút indítanak a terrorszervezet ellen, valaha volt legnagyobb akciójukat ígérve. 

Erre válaszul jelent meg egy üzenet a Telegram nevű kommunikációs alkalmazás egy olyan csatornáján, amit az Iszlám Államhoz szokás kötni. Ebben az ISIS-közeli hackereknek üzentek, hogyan előzzék meg, hogy meghackeljék őket az Anonymous tagjai. 

Az #Anonymous hackerei fenyegetőznek egy új videóban, hogy nagyszabású hackertámadást fognak végrehajtani az Iszlám Állam ellen (idióták)

indul a közlemény. Majd rátérnek arra, hogy ugyan mit fognak feltörni, amíg a korábbi támadásaik alkalmával is csak pár ISIS-közeli Twitter-fiókot tudtak feltörni. 

Majd jönnek a tanácsok kezdő dzsihadista hackereknek: ne nyissanak meg olyan linkeket, amiknek nem biztosak a forrásában, változtassanak rendszeresen IP-címeket, ne beszéljenek Telegramon olyan emberekkel, akiket nem ismernek. (Business Insider)

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.