Ez történik, ha egy világhírű szusi séf Big Mac-et kap alapanyagnak

gasztronómia
2015 november 18., 20:44

Hiroyuki Terada a Miamiban található NoVe Kitchen séfje, a szusi a specialitása. Most azonban egy videó kedvéért más alapanyagokhoz volt kénytelen alkalmazkodni: Big Mac-ekhez és sültkrumplihoz. 

photo_camera

A japán séf YouTube-csatornáján, a Diaries of a Master Sushi Chef-en eddig több mint negyvenmillió megtekintés jött össze videóira, igaz általában klasszikus szusi-trükkök és fortélyok bukkannak fel ott. (Quartz)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.