Giró-Szász András nem tudja, mennyit keres Orbán főtanácsadójaként, de nem is érdekli

politika
2015 november 18., 19:16

A nol.hu írta meg, hogy Giró-Szász András lett Orbán Viktor főtanácsadója. Az egykori századvéges tanácsadó legutóbb még kormányzati kommunikációért felelős államtitkár volt, de azután, hogy Rogán Antalból propagandaminiszter lett, benyújtotta lemondását

Nem sokáig volt kormányközeli megbízatás nélkül, pár napja már hivatalosan is ő Orbán Viktor politikai főtanácsadója, az Origó pedig megkérdezte a részletekről.

Arra a kérdésre, hogy ő is bruttó egymillió körül fog-e keresni, mint a miniszterelnök többi tanácsadója, Giró-Szász azt mondta: 

"Fogalmam sincs. Higgye el, ez nem is foglalkoztat." 

Elmondta azt is, hogy tisztségéhez nem jár sem autó, se iroda. 

Nem Giró-Szász András az egyetlen, aki eljutott a szakmai tökéletesedés azon csúcsára, ahol már ennyire nem érdeklik az anyagiak. Steve Jobs például, amikor visszament az Apple élére, évi egydolláros fizetésért tette mindezt

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.