Az ügyészség leültetné Juhász Ferencet, megfellebbezi az ítéletet

politika
2015 november 20., 09:49
comments 73

Az ügyészség elégedetlen a Juhász Ferencre hűtlen kezelés miatt kiszabott, két éves felfüggesztett börtönbüntetéssel, ezért megfellebbezi az ítéletet. Juhász Ferencet és államtitkárát, Fapál Lászlót csütörtökön ítélte el a bíróság azért, mert megállapításaik szerint Juhász szabályellenesen adott el áron alul egy honvédségi lakóingatlant államtitkárának.

Hangsúlyozom, ez esetben egy darab, áron alul értékesített ingatlanról volt szó, így akinek kedve van hozzá, 

vágyaiban eljátszhadozhat a gondolattal, 

hogy mekkora büntetés járhatna több tucatnyi önkormányzati ingatlan áron aluli értékesítéséért.

Juhászt és Fapált első fokon amúgy bűncselekmény hiányában felmentették, a másodfokú bíróság találta csak bűnösnek. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.