Oké, egy verseny véget ért: megvan a világ leghülyébb neve

ÉLET
2015 november 20., 10:49

Jó móka volt, a szerkesztőségen belül pedig külön is rajongtunk a világ leghülyébb neveinek gyűjtögetéséért, de egyszer

minden jónak vége szakad.

Hogyan versenyezhetnének Antik Dalmák, hogy ne egyből egy Flakon Gecivel jöjjek, azzal a vietnami származású ausztrál férfival, aki most a Facebookon is posztolta útlevele fényképét, amivel előzőleg igazolnia kellett, hogy őt tényleg úgy hívják, ahogy:

Phuc Dat Bich,

ami angolos ejtéssel zavarbaejtően ugyanúgy hangzik, mintha valaki azt mondaná: Fuck that bitch. Hogy ez mit jelent, azt talán még angolul nem értő olvasóink is tudják.

"Nagyon is idegesítőnek érzem, hogy látszólag senki sem hiszi el, hogy ez a valódi, jog szerinti nevem. Mindig megvádolnak, hogy félrevezető álnevet használok, ezt nagyon sértőnek tartom. Azért, mert Ázsiai vagyok? Azért?" - fakadt ki a Facebookon közölt posztjában, amit mostanra már több, mint hatvanötezren osztottak meg. (Via News.com.au)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.