Rémálom a bicikliversenyen: két oldalról hajráztak, ugyanarra a célvonalra

sport
2015 november 20., 09:57
comments 67

Egy rajzfilm főgonoszától várná az ember, hogy merő rosszindulatból két oldalról vezesse be egy bicikliverseny szökevényeit, illetve főmezőnyét ugyanabba a célba. Kínában ezt maguk a szervezők tették most meg a jelek szerint, puszta jóakaratból. A Colorful Yunnan Gryffindor International Cycling Race nevű verseny negyedik szakaszának befutója előtt kínai híradások szerint vagy a felvezető autó sofőrje, vagy az útvonal mentén elhelyezkedő segítők hibázhattak. Merthogy nem sokkal a táv vége előtt a szökevények csoportját leterelték az igazi útvonalról. A kisebb csoport így megtett egy hurkot, majd a célt hátulról megközelítve vad hajrázásba kezdett. De pechjükre éppen ekkor ért oda a normális útvonalon az üldözőboly, akik hasonlóan vad mezőnyhajrába fogtak, az ellenkező irányból. És leszegett fejjel. Az eredmény egy, az egész világot bejáró videó és 17 kórházba szállított, sebesült versenyző.

(via Cycling Weekly

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.