Rengeteg droggal találták meg Aureliót

bűnügy
2015 november 20., 08:01

A Való Világ volt szereplője bedrogozva akadt fent egy közúti ellenőrzésen még több hete, meg is írta akkor a police.hu. Zavartan viselkedett, a ruhájában és egy tároló rekeszben is volt fehér por meg zöld, úgyhogy bevitték.

A bajai férfi ruhájából amúgy alufóliába csomagolva fehér színű, 55 gramm kábítószergyanús anyag került elő, az autó egyik tároló rekeszébe rejtve pedig még 1 gramm.

photo_camera Aurelio drogja amatőr módon alufóliában tárolva (Fotó: police.hu)

A lap szerint „a kapitányságon előállított Aurelio egyre zavartabban viselkedett”, ezért elvégeztek rajta egy kábítószeres gyorstesztet, ami kimutatta, hogy fogyasztott drogot, majd orvoshoz vitték, hogy elvégezzék rajta a szokásos vér- és vizeletvizsgálatot.

Aztán a házkutatáson még 1 gramm fehér színű port és 3 zacskóban további 1 gramm zöld kábítószergyanús növényi származékot meg egy ismeretlen fehér porral szennyezett digitális mérleget is találtak. A faszhelikopter feltalálója, akit egyébként a Blikk Aunak nevez, kihallgatásra fogják beidézni, akkor gyanúsítják meg. Egyelőre szabadlábon van. (Blikk)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.