Több mint egy éve zárták be a Négy Tigrist, azóta is üres a terület

Budapest
2015 november 21., 09:14
comments 41
Már több mint egy éve zárták be rendőrségi segítséggel a józsefvárosi Négy Tigris kínai piacot, de a felszabadult terület azóta is érintetlen. Kocsis Máté polgármester még tavaly júniusban jelentette be, hogy a területre négymilliárdért sport- és szabadidőparkot építenének. A terület még mindig a MÁV tulajdonában van, ahhoz, hogy bármit építsenek rá át kéne adnia a vasúttársaságnak a Nemzeti Vagyonkezelőnek, de ez még mindig nem történt meg. A Népszava úgy tudja, hogy ezt most szeptemberre időzítették, de nem ismert indokok miatt ez végül nem jött össze. A MÁV most azt ígéri, hogy még idén átadják a Vagyonkezelőnek a területet, hogy az továbbpasszolhassa a kerületnek. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.