Játszótéren lövöldöztek, tizenhatan kerültek kórházba

külföld
2015 november 23., 05:26
comments 24

A New Orleans-i Bunny Friend Park nevű játszótéren legalább ötszázan jöttek össze, hogy egy klipforgatáson részt vegyenek. A rendőrségi szóvivő, Tyler Gamble szerint a videókészítők mellett még egy szomszédsági ünnepség is zajlott a játszótéren, ahol két fegyveresen jelent meg vasárnap kora este és a tömegbe lőttek. 

 Helyi tévéadó, a WWL szerint legalább tizenhat embert vittek kórházba a játszótérről. Halálos áldozatról egyelőre nincsen hír. 

A rendőrség szerint a két fegyveres egymást is többször célba vette. A nyomozók feltételezése szerint valamilyen veszekedés fajulhatott el, de az ok nem ismert. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.