Melegbárokba járt és hasist szívott a szökésben lévő terrorista

külföld
2015 november 23., 08:07
comments 228

Salah Abdeslam jelenleg a világ legjobban üldözött terroristája. A párizsi merényletek helyszínéről elmenekülő férfit, akinek testvére felrobbantotta magát az egyik támadás helyszínén, nemrég még Brüsszelben bujkált, több ezer rendőr üldözi. 

Közben pedig egyre több részlet derül ki a férfi életéről, az ilyesmi történetek felgöngyölítésében mindig élenjáró Sunday Times írt meg most sok mindent a 26 éves belga férfiról. 

Többek között arról, hogy Abdeslam rendszeres vendége volt Brüsszel melegbárjainak, és arról volt ismert, hogy rendszeresen ivott, hasist szívott és idősebb férfiakkal flörtölt. 

Más források szerint a férfi rengeteg időt töltött a PlayStation előtt testvére Molenbeekben lévő bárjában. A bárt épp nemrég zárta be a rendőrség, mert kábítószert árultak ott. 

Salah nemrég barátainál jelentkezett be Skypeon, ebből azt lehet sejteni, hogy még mindig Brüsszelben lehet. Ekkor beszélt arról is, hogy az Iszlám Állam területére akar eljutni. 

A gyanú szerint a férfi bérelt két olyan autót is, amit a párizsi támadásoknál használtak. Azt még nem tudni, hogy sofőrként vett csak részt a merényletben, vagy ő is lőtt az emberekre. (Sunday Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.