Zártkörű Lakossági Fórumokat™ tartanak a Fidesz vezetői az év végéig

POLITIKA
2015 november 24., 05:40
comments 326

A VS értesülései szerint karácsonyig országszerte száz helyszínen tartanak

nem nyilvános fórumokat

a Fidesz vezetői. A téma az lesz, hogy milyen veszély fenyegeti Magyarországot amiatt, hogy az EU kötelező kvótarendszerében akár 1500 menekültet is be kéne fogadni. Gondoljanak bele, 1500 ember az az egy százaléka annak, ahány embert egy biológiai terrortámadás esetén a katasztrófavédelem képes volna ellátni tiszta ivóvízzel!!!

Az üzenetet - amit nem nyilvános fórumokon azért viszonylag korlátozott publikumhoz lehet csak eljuttatni - újabb plakátkampánnyal is sulykolják majd.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.