Megérkezett az új dili: vízzel teli kotonokat ejtenek egymás fejére a tinik

INTERNET
2015 november 25., 20:44
comments 188

2014-ben az ice bucket challenge volt a nagy dolog, és sokáig úgy tűnt, hogy 2015-ben semmi nem ér majd a nyomába. Novemberben azonban feltűnt egy új hessteg a Twitteren: #condomchallenge, azaz kb. #kotonkihívás.

Ahogy már a név alapján sejteni lehet, a dolognak elég sok köze van a kotonokhoz. Az emberek vízzel töltenek meg egy kotont, aztán azt ráejtik egy társuk fejére.

Hogy mi a lényeg?

Semmi.

A mindig optimista Mashable azonban talált ebben a dologban is valami szépet: szerintük így legalább a tinik megtanulják, hogy

mennyire strapabíró is egy koton.

A videók alapján nagyon: szinte sosem pukkad ki, vígan deformálódik, nyúlik, felvesz bármilyen alakot.

Tehát ha egy csajnak ezután azt mondja egy srác, hogy

„Figyu, nem húzok kotont, mert az túl kicsi nekem.”

Akkor a lány tudja mondani, hogy

„Na ne bomolj már, hát épp a minap csináltam meg a #condomchallenge-et, én aztán tudom, hogy egy kotonba még a fejem is belefér, nemhogy a faszod. Na húzzad csak föl, fiacskám!”

Az mondjuk biztos, hogy így többet tanulnak meg a kotonról, mint egy szexuális felvilágosításon.


Vagy hittanon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.