Lelép a Videotontól Kleinheisler

sport
2015 november 27., 07:45
comments 47

A héten már felröppent a pletyka, de most a játékos menedzsere is megerősítette, hogy rendeződhet Kleinheisler László sorsa. A Videoton korábban parkolópályára tette a játékost, akit elszerződni sem engedett. Most változtattak ezen a hozzáálláson és a norvég-magyar Európa bajnoki pót-selejtezőn győztes gólt rúgó játékossal akár hosszabbítanának is, de ezt Kleinheisler és menedzsere, Nagy Mihály nem szeretné.

MTI Fotó: Illyés Tibor
photo_camera MTI Fotó: Illyés Tibor

A menedszer a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy

"más terveink vannak, ezt elfogadták, és abban maradtunk, hogy közösen keressük a megoldást. Az a közös érdekünk, hogy a téli szünetben egy minden fél szempontjából kedvező ajánlat érkezzen, olyan, amit a Videoton és mi is el tudunk fogadni, így Kleinheisler László csapatot tud váltani az Európa-bajnokság előtt.”

Korábban a játékost állítólat a lengyel első osztályból keresték be, de azóta pletykálnak olasz érdeklődőkről is, az Udinese és a Genoa neve is felmerült. (NSO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.