Messit elképesztően sok pénzért vinné a Manchester City

futball
2015 november 27., 10:14
comments 32

A Sun írt újra arról, hogy évi 57 millió eurós fizetést (17,5 milliárd forintot) adna az arab pénzekből felpumpált klub a játékosnak, a Barcelona pedig 170 millió eurót (majdnem 53 milliárd forintot) kapna, ha lemond Messiről. Állítólag Messi az első tárgyalásokra nyitott volt, azért ez érdemes fenntartásokkal kezelni. Nemcsak Messit, hanem Guardiolát is vinné a City, őt 17 millió eurós fizetéssel tennék a világ legjobban fizetett edzőjévé.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.