Az ügyészség életfogytiglant kért az ivádi gyilkosság vádlottjára

bűnügy
2015 november 30., 10:05
comments 50

Életfogytig tartó fegyházbüntetést kért a Heves Megyei Főügyészség az ivádi gyilkosság vádlottjára.

Szalóki Zoltán megyei főügyész elmondta, a vádlott brutális módon végzett egy 18 éves lánnyal az ivádi erdőben. A Heves Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat a 38 éves férfival szemben.

Brutális gyilkosság

Az egyébként zárkózott lány korábbról már ismerte a férfit, így az iskolából hazafelé tartva március 5-én kora délután Salgótarjánban hajlandó volt a kérésére beülni a kocsijába, mivel a vádlott azt ígérte neki, hogy hazaviszi. De a férfi Mátraterenye után lekanyarodott a 23-as főútról, és egy földúton 500 métert megtéve Ivád külterületén, a Hideghegy-dűlőben állt meg.

Ott mindketten kiszálltak az autóból, és veszekedtek. A férfi ekkor egy „rúdszerű eszközzel” többször megütötte a lányt, amitől az a földre zuhant, majd egy másik, „baltaszerű eszközzel” betörte a koponyáját. A sérülés és az ahhoz társuló kivérzéses sokk miatt a lány néhány percen belül meghalt. De a halál beállta előtt a vádlott a kocsival még direkt ráhajtott a sértett mellkasára, amivel sorozatos bordatörést meg szív- és tüdőzúzódást okozott. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.