Kiszel Tünde az új Adele

2015 november 30., hétfő 13:30
189Az idő idén sem állt meg, ami onnan derül ki, hogy már kapható a 2016-os Kiszel Tünde-naptár.

Annyira elborzadtam a gondolattól, hogy bármelyik év az utolsó Kiszel-naptáros lehet, például ez is, hogy felelőtlen anyagi kalandba verve magam nemcsak a klasszikus falinaptárból rendeltem egyet, hanem tiszteletből és kegyeletből a nem kevésbé klasszikus kacsintós pénzárcából is.Kiszel a korábbi naptárjain volt pin up girltől ténsasszonyig sok minden. Ha jól értelmezem az ideit, akkor most ő a magyarok válasza Adele-re, az ismert liftzeneelőállító brit asszonyra.De ha már elkapott ez az adyendrés hangulat, logikusan adódott a következő kérdés: ha Ő már nem lesz, ki lesz helyette? Ki van olyan formátumú személyiség, hogy felüljön a trashmédia csöcsökkel kipárnázott trónjára és azontúl ő legyen a Jó Értelemben Vett Szenny Honthy Hannája?

Igen fontos megjegyezni, hogy tényleg nem gúnyolódom, Kiszel remekül kitalálta magának a Szennykirálynő szerepét, ami semmivel sem alábbvaló az Okoskodó Zsűritag vagy az Érzékeny Szíművész médiafigurájánál. Azt, ahogy a Hal a tortánban történt szereplését 1000 százalékosan kihasználva kitalálta a fotósorozatot, amin feldolgozott húskészítményekkel látható, egyenesen példáértékű:Szóval törtük a fejünket, törtük, hogy ki lehet az Új Tünde, de egyértelmű esélyesként kapásból csak az önmagát pornósból éppen általános médiajelenséggé átstilizáló Aleska jutott eszünkbe. De neki is csak akkor lehet bármi esélye, ha megtanul beszélni, még a mostaninál is jobban. Bár volt kollégánk, M. Ferenc szerint

gabor zsazsa tuleli mindet, es szaz ev mulva is ragyogo gyemantasszony lesz!!!!!

Én azért nem látom ennyire sötétnek a helyzetet. Igenis vannak többen, akik, ha akarnak, képesek lehetnek az eltündülésre. Az én fő jelöltjeim:

Tóth GabiJeneiné Rubovszky Csilla belvárosi alpolgármester

és a nőt mostanában sorozatban alakító Gáspár Laci

De simán lehet, hogy egészen nyilvánvaló trónkövetelők nem jutottak az eszembe. Ha így van, írd meg kommentben a jelöltedet!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt