A kutyát sem érdekelte a kormányablakot népszerűsítő szekszárdi búcsú

POLITIKA
2015 december 01., 11:01
comments 174

Nyilván az időjárás sem kedvezett a vigasságnak, de az átlagnál is hervadtabb volt a hangulat szombaton Szekszárdon, ahol a kormány központi rendezvénnyel népszerűsítette a kormányablakokat.

Mint arról Hadházy Ákos, az LMP tagja videófelvételt mellékelve beszámol:

„akárhányszor arra jártam, nem láttam egyetlen járókelőt sem a két milliárd (!!!) forintból sebtében lefolytatott kampány részeként rendezett "vigasságon". A kampányt Rogán Antal szomszédjának végezheti el.”

Ezt a projektet ugyanis a Hamu és Gyémánt Médiacsoport vitte, amely Csetényi Csaba és Krskó Tibor tulajdona, Csetényi Rogán Pasa park-i szomszédja.

Program pedig volt, nem is akármilyen, Kocsis Tibor például nőként lépett fel a hivatalos menü szerint:

  • 14:00 Gyereksátor, kézműves foglalkozás, kocka kirakó, fotófal, gasztró játék, szerencsekerék...
  • 17:00-18:00 Kovácsovics Fruzsina gyerekműsora 
  • 18:00-19:00 Humoristák a színpadon: Élvezzük együtt a két méltán népszerű Karinthy-gyűrűs humorista, Maksa Zoltán és Nádas György műsorát.
  • 19:00-19:30 Kocsis Tibor koncert: A platina-és aranylemezes énekesnő mindig felejthetetlen koncerteket ad.

(Facebook/Hadházy)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt