Három nap alatt háromszor tört be ugyanabba a sátoraljaújhelyi házba egy család

bűnügy
2015 december 01., 14:02
comments 114

Hét gyanúsítottja van egy sárospataki betörésnek. Pontosabban három betörésnek, de ugyanazt a házat fosztották ki három nap alatt.

photo_camera Fotó: police.hu

Először ketten törtek be november 22-én 13 óra előtt a sátoraljaújhelyi házba, ahonnan ékszereket és műszaki cikkeket vittek el. Amikor eldicsekedtek a zsákmányukkal a családjukban, két rokon kedvet kapott, hogy visszatérjenek. A betört ablakon bemásztak ők is.  Aztán harmadnap másik három rokon összeszedte a házból a még maradt értékeket. 

A hét tolvaj közel három millió forint értékben tulajdonított el ékszereket, számítástechnikai eszközöket, televíziót, érméket, mobiltelefont. A tulajdonos bejelentését követően a nyomozók 48 órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították hét gyanúsítottat. 

Azonosították azt a nőt is, aki átvette az eltulajdonított eszközöket, a 31 éves M. M.-mel szemben orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. 

 A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság az ellopott értékeket a házkutatások során lefoglalta, majd a visszaadta azokat jogos tulajdonosának. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.