Belgrádban járt Steven Seagal

külföld
2015 december 02., 13:08
comments 104

Csecsenföld és Oroszország után most Szerbiában oszt igazságot Steven Seagal. Az amerikai börleszkszínész ráadásul többnapos szerbiai látogatásán fogadta Tomislav Nikolić köztársasági elnök és Aleksandar Vučić kormányfő is.

Nikolić a találkozó kapcsán arról beszélt, hogy nagyon örül, amiért egy ilyen híres ember ellátogat hazájába, és "hiteles képet közvetít" róla a világnak.

A fantasztikus csúcstalálkozókról beszámoló Magyar Szó szerint Seagal filmes céget szeretne beindítani Szerbiában, ami szerinte egymilliárd dollárt hozna az országnak, és egy csomó fiatalnak adna munkát. És ha ez esetleg nem lenne elég, a színész még egy aikidóiskolát is nyitna Belgrádban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.