Átvette az új, golyóálló Mercedesét Kim Dzsongun

külföld
2015 december 04., 06:21
comments 72
AFP PHOTO/KCNA VIA KNS
photo_camera AFP PHOTO/KCNA VIA KNS

Egy kínai cég rendelte, onnan került Észak-Koreába az aknatámadást is kibíró autó, írja a Telegraph. Az ENSZ szankciói miatt nem lehetne a limuzint bevinni az országba, de a kínai határon folyó általános, és tűrt csempészet ezt is megoldotta. A jelentések szerint a Kim Dzsongun nem szerénykedik: 2014-ben 645 millió dollárt költött az ország vezetése luxuscikkekre. Ugyanebben az évben állítólag 30 százalékkal nőtt az alultáplált gyermekek száma.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.