Az Eagles of Death Metal már most vasárnap visszatérhet Párizsba

ZENE
2015 december 04., 22:08
comments 45

A Billboard Magazin szerint vasárnap a U2 párizsi koncertjén csatlakozik hozzájuk az Eagles of Death Metal is, akik november 13-án épp a Bataclan klubban játszottak, amikor terroristák törtek be a koncertterembe, és megöltek 89 embert. 

A lap szerint most vasárnap a AccorHotels Arenában az U2 utolsó számát nyomják majd el együtt. Valószínűleg ott lesz velük a Queens of the Stone Age frontembere, Josh Homme is, aki nem játszott a Bataclanban, de ugyanúgy az együttes alapítójának számít.

A Billboard szerint az Eagles of Death Metal februárban folytatja az európai turnéját, amit a támadás miatt mondtak le.

Eredetileg a U2 a támadás másnapján (nov.14.) lépett volna fel Párizsban, de ezt a biztonsági helyzet miatt most vasárnapra halasztották. (via SPIN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.