Az MLSZ is ajánlotta, hogy a Szijjártó-féle futsalcsapat meccse legyen élőben a köztévén

sport
2015 december 04., 13:01
comments 106

Péntek délelőtt szúrta ki a Comment.com blog, hogy miközben már csak két NB1-es élvonalbeli mérkőzést közvetít a milliárdokból összehozott M4 sportcsatorna, addig pont befért egy élőadás egy másodosztályú futsalmeccsről, aminek egy résztvevője a külügyminiszterhez köthető Dunakeszi Kinizsi csapat. 

Az MTVA Sajtóosztály szokásához híven saját Facebook-oldalán reagált a kérdésekre. Ebből megtudhatjuk, hogy 

"december 18-án a győri Magvassy Sportcsarnokban két futsal mérkőzést rendeznek, az egyik az NB I-ben a Győr-Göcsej mérkőzés, a másik az Ön által említett Piliscsaba–Dunakeszi NB II-es rangadó. Az NB II-ben jelenleg a Piliscsaba az első helyen áll, míg a Dunakeszi a harmadik. Az NB II-es találkozó közvetítése nem jelent pluszköltséget az élvonalbeli párharc közvetítése miatt."

MTI Fotó: Rosta Tibor
photo_camera MTI Fotó: Rosta Tibor

Az M4 minden élőközvetítés előtt kikéri a Magyar Labdargó Szövetség Futsal Bizottságának szakmai véleményét és ajánlását, 

"mely ebben az esetben is megtörtént."

A Sajtóosztály szerint egyébként 

"Szijjártó Péter személyének nem volt szerepe a találkozó közvetítésének kiválasztásában. Szijjártó Péter esetleges pályára lépéséről nincsen információnk."

Szóval, ha bárki a külügyminiszter labdakezelésére lett volna kíváncsi, nyugodtan tegye vissza az asztalra a távirányítót. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.