Egy ritka, 6 hetes, fehér bengáli tigriskölyök is belehalt az orosz-ukrán háborúba

háború
2015 december 04., 14:40
comments 49

Elpusztult egy 6 hetes, ritka fehér bengáli tigriskölyök a jaltai állatkertben, mert elromlott a fűtést biztosító két generátor, ami a Krímet sújtó, majdnem 2 hetes áramszünet miatt állítottak üzembe az intézményben.

Bár szerdán elindult az áramszolgáltatás Oroszország felől, a térség még mindig az áramszünet okozta problémákkal küzd. A Krím áramellátását biztosító távvezetékek oszlopait november 22-én robbantották fel ismeretlenek az ukrán-krími határon.

A hideg miatt elpusztult kis vadállat Tigrjulia, a híres ukrán nőstény tigris kölyke volt. Az anyaállatot, ami Julia Tyimosenko 2010-es elnökválasztási kampányának szimbóluma volt, a politikusnő ajándékozta az állatkertnek a kampány után – írja az MTI.

Itt egy videó októberből az újszülöttekről:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.