Lagzi Lajcsinak még benzinkútja is volt, az adóellenőrök most azt is átvizsgálták

bűnügy
2015 december 04., 05:16
comments 31

A NAV emberei is kiszálltak az előzetesben ülő Lagzi Lajos boldogasszonypusztai birtokára, ahol a trombitásnak egy saját benzinkútja is volt. A művész állítólag innen töltötte a birtokán használt gépeket. A NAV szakemberei most arra kíváncsiak, hogy honnan jött az üzemanyag, egyáltalán mik vannak a több ezer literes tartályokban, Lagzi tudja-e igazolni az üzemanyag eredetét. 

MTI Fotó: Mihádák Zoltán
photo_camera MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A zenész ügyvédje, Fröhlich Krisztián megerősítette, hogy valóban kint járt a NAV, ugyanekkor elmondta, hogy "ügyfele rosszul viseli a szerinte teljesen alaptalan fogva tartást, 10 kilót adott le az elmúlt időszakban." (HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.