Nem lehetne, hogy a fideszes politikusok inkább ne trappoljanak be az óvodákba a délutáni pihenő alatt kampányolni?

bűnügy
2015 december 04., 13:18
comments 405

Egyre aggasztóbb, amit a politikusok – és főleg a fideszes politikusok – művelnek a gyerekeinkkel. Itt már megírtam, hogy állandóan az óvodákban kampányolnak, és átadásokon is oszlopként használják a kicsiket.

Valószínűleg jogilag is megkérdőjelezhető ez a gyakorlat, hiszen az ember általában nem azért adja le a gyerekét megőrzésre, hogy aztán boldog-boldogtalan a gyerekével fotóztathassa magát.

De nem tanulnak semmiből, Becsó Zsolt fideszes képviselő most például Mikulás-nap alkalmából, „Adventi Mikulásjárat” néven járta be Kelet-Nógrád településeit (Mátramindszent, Szuha, Dorogháza, Nemti), hogy betrappoljon a gyerekek pihenője alatt, és koszos cipővel álljon rá a szőnyegre.

A néhány ócska pöttyös labdát meg a gagyi kekszet természetesen jelmez nélkül vitte el kéretlenül, de még valami piros sapka sem volt rajta.

photo_camera Fotók: Becsó Zsolt / Facebook

photo_camera

photo_camera

photo_camera

photo_camera

photo_camera

A szintén fideszes orszűggyűlési képviselő, Gelencsér Attila is ugyanezt nyomja.

Nem lehetne, hogy ezek az emberek inkább nem zaklatnák legalább az első osztályig a szegény gyerekeket?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.