A tárgyalóteremhez láncolták magukat a Greenpeace aktivistái, hogy megakadályozzák a kishantosi földek eladását

POLITIKA
2015 december 08., 12:37
comments 209

A berendezéshez láncolták magukat a Greenpeace aktivistái Székesfehérváron, hogy megakadályozzák a kishantosi gazdaság parcelláinak elárverezését. A szervezet szerint ugyanis jogszerűtlen a 10 darab parcella eladása, mivel a földek hovatartozásának ügyében jelenleg is zajlik bírósági eljárás.

photo_camera

Az aktivisták többségét a biztonságiak eltávolították a teremből, egyedül azzal a lánnyal nem tudtak mit kezdeni, aki az egyik radiátorhoz láncolta magát.

A többi aktivista felmászott a Türr István Képző- és Kutató Intézet tetejére, hogy egy 25 méteres „Földrablás”és „El a kezekkel Kishantostól!” feliratú transzparenst lógassanak le az árverés termének ablakába.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.