A tárgyalóteremhez láncolták magukat a Greenpeace aktivistái, hogy megakadályozzák a kishantosi földek eladását

POLITIKA
2015 december 8., 12:37
comments 209

A berendezéshez láncolták magukat a Greenpeace aktivistái Székesfehérváron, hogy megakadályozzák a kishantosi gazdaság parcelláinak elárverezését. A szervezet szerint ugyanis jogszerűtlen a 10 darab parcella eladása, mivel a földek hovatartozásának ügyében jelenleg is zajlik bírósági eljárás.

photo_camera

Az aktivisták többségét a biztonságiak eltávolították a teremből, egyedül azzal a lánnyal nem tudtak mit kezdeni, aki az egyik radiátorhoz láncolta magát.

A többi aktivista felmászott a Türr István Képző- és Kutató Intézet tetejére, hogy egy 25 méteres „Földrablás”és „El a kezekkel Kishantostól!” feliratú transzparenst lógassanak le az árverés termének ablakába.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt