Az apa szerint celluxszal ragasztották be a gyereke száját egy kaskantyúi óvodában

bűnügy
2015 december 11., 20:14
comments 260

Egy szülő szerint az ő gyerekének celluxszal ragasztották be a száját abban a kaskantyúi óvodában, ahol az RTL Híradó egyik korábbi riportja szerint egy másik kisfiúnak órákig megkötözött kézzel kellett ülnie.

Az RTL Klubnak most egy másik szülő is beszélt, ő azt mondta, gyerekének nemcsak a száját ragasztották be, de olyan is volt, hogy büntetésből az óvónő nem engedte az ágyába, hanem csak a földön fekhetett. Az apuka azonban nem vállalta sem a nevét, sem az arcát. Elmondása szerint most is csak azért mert kamerák előtt beszélni a történtekről, mert a korábbi híradóban látta, hogy más gyereknek is voltak hasonló problémái.

A meggyanúsított óvónő közben azzal védekezett, hogy az RTL Híradójában először szereplő gyerek kezét ugyan valóban megkötötte, de csak egy kis cérnával, és csak pár percre. (via hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.