Rétvári Bence szerint a kormánynak köszönhető, hogy kijutott a válogatott az Európa-bajnokságra

sport
2015 december 11., 07:51
comments 257

A jobbikos Szilágyi György és Magyar Zoltán intézett írásbeli kérdést Balog Zoltán miniszterhez, hogy mégis 

 „Hány elkallódott vagy inkább szándékosan figyelmen kívül hagyott tehetség lehet Magyarországon, avagy hány Kleinheisler kispadozik?"

A kérdésre a miniszter helyett végül Rétvári Bence államtitkár válaszolt, aki szerint Kleinheisler méltó példa lehet a fiatalabbaknak, de a szövetség munkájára nem helyezhetnek nyomást, nem befolyásolhatják, kik lépjenek pályára. Az államtitkár viszont végre elárulta, kiknek lehet megköszönni, hogy kijutott a válogatott az Eb-re. 

„Mi azonban hisszük és valljuk, hogy a Kormány törekvése az utánpótlás-nevelés kiemelt támogatásával, és a hiányzó infrastrukturális feltételek biztosításával hosszú távon hozzájárul élsportunk nemzetközi eredményességéhez a labdarúgás esetében is. A 2016. évi Labdarúgó Európa-bajnokságra történő kijutás ennek első, és nagyon régóta várt állomása.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.